با همکاری سازمان جهانی بهداشت، آموزش کنترل عفونت دردانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد

مدیر سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آغاز دوره آموزشی کنترل عفونت در این دانشگاه با همکاری سازمان بهداشت جهانی خبر داد.دکتر عبدالله ریحانی اظهار کرد:دانشگاه علوم پزشکی مشهد نخستن دانشگاه علوم پزشکی در کشور است که با همکاری سازمان بهداشت جهانی دوره های کنترل عفونت را در قالب ۲۰۰ ساعت آموزش برگزار می کند.

وی افزود: هم اکنون هشت کشور و همچنین دانشگاههای علوم پزشکی دیگر مناطق متقاضی برگزاری این دوره آموزشی هستند.مدیر سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این آموزش ها در مرحله اول برای سرپرست مراکز کنترل عفونت بیمارستانهای دولتی و برخی بیمارستهای خصوصی در مشهد برگزار می شود.دکتر ریحانی کاهش عفونت های بیمارستانی، کاهش میزان بستری در بیمارستان و کاهش هزینه های دارویی به ویژه آنتی بیوتیک ها را از اهداف برپایی این دوره آموزشی عنوان کرد.

وی گفت: به شرکت کنندگان در دوره آموزشی کنترل عفونت که به صورت عملی و تئوری برگزار می شود، مدرک مورد تایید سازمان بهداشت جهانی داده خواهد شد.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: این دوره آموزشی بر اساس الگوهای بین المللی و با حضور پروفسور 'پیتت' کارشناس مسئول ایمنی بیمار و مدیر برنامه بهداشت دست سازمان جهانی بهداشت و با مشارکت دانشگاه ژنو در حال برگزاری است.

محمد حسن عزتی افزود: عفونت های بیمارستانی یکی از علل ابتلای بیماران بستری به عفونت یا بازگشت بیماران به مراکز درمانی به شمار می رود که بر این اساس رعایت بهداشت دست و آموزش راهکارهای کنترل عفونت نقش موثر در پیشگیری از عفونت های بیمارستانی دارد.

.