راه اندازی سامانه جدید ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی

با توجه به اینکه در راستای رفع نواقص موجود و افزایش کارائی، سامانه ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی از خرداد ماه سال جاری توسط‌ کارشناسان اداره کل منابع انسانی وزارت متبوع غیر فعال گردیده بود، برابر بخشنامه مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سامانه جدید به آدرس hrcompany.behdasht.gov.ir :‏/‏/http راه اندازی گردید. برابر بخشنامه شماره 440434/97 مورخ 15/7/97 مدیر سرمایه انسانی دانشگاه، واحدهای تحت پوشش دانشگاه که دارای نیروی شرکتی هستند، می بایست نسبت به پیگیری بارگذاری لیست بیمه تامین اجتماعی و دریافت کد رهگیری توسط شرکت های طرف قرارداد با دانشگاه اقدام نمایند.

ا