برگزاری دومین مرحله از آزمون TOT مدیران بیمارستان های دولتی قطب 9 کشور

دومین مرحله از آزمون TOT ویژه مدیران بیمارستان های قطب ۹ کشوری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

نماینده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با وب دا اظهار داشت: این آزمون در هفت مرحله حاکمیت و تفکر راهبردی، مدیریت مالی، مدیریت زنجیره تامین، مدیریت منابع انسانی، مدیریت کیفیت، مدیریت بحران و مدیریت اطلاعات و در قالب ده گروه سه نفره به مدت یک روز و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر مشهد برگزار شد.پیام محمودیان با بیان اینکه آموزش مدیران بیمارستانی TOT با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان جهانی بهداشت و یونیسف در قالب تربیت مدرسان و پس از آن آموزش مدیران بیمارستانی در ده قطب آموزشی برگزار شد خاطر نشان کرد: هر دوره آموزشی مدیران بیمارستانی به مدت سه الی چهار روز و به طور کل دور دوم این آموزش ها هفت ماه به طول انجامید.وی با بیان اینکه آزمون جامع مدیران بیمارستانی به صورت هماهنگ در تمامی قطب های آموزشی سطح کشور برگزار شد تصریح کرد: این آزمون بر پایه سناریو و در یک بیمارستان فرضی به صورت ایستگاهی طراحی شده است و مدیران بیمارستانی باید در هر ایستگاه که حدود ۴۵ دقیقه به طول می انجامید نسبت به حل مسئله اقدام می کردند.نماینده دفتر توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: پس از این آزمون افرادی که امتیاز قابل قبول را کسب کرده باشند گواهی نامه صلاحیت را دریافت می کنند.

گفتنی است: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه مدیر سرمایه انسانی دانشگاه نیز از مراحل برگزاری این آزمون بازدید کردند

اين ماه: 61906