رونمایی از مجموعه کتب تخصصی توجیهی بدو خدمت پرستاران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

با حضور مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مجموعه کتاب های تخصصی توجیهی بدو خدمت پرستاران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد رونمایی شد. به گزارش وب دا، در این مراسم دکتر علی ابرازه مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت، دکتر دارابی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر بدیعی معاون درمان دانشگاه، دکتر بحرینی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان این حوزه نیز حضور داشتند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم با اشاره به نقش مهم و موثر نیروی انسانی به عنوان سرمایه های هر سازمان اظهار داشت: مسئله مهمی که فعالیت دانشگاه های علوم پزشکی را از سایر دانشگاه ها منفک می کند این است که علاوه بر نقش آموزشی و پژوهشی با سلامت جامعه نیز در ارتباط هستند. دکتر محمد رضا دارابی با بیان اینکه کارکنان دانشگاه در هر رده شغلی از جایگاه مهم و پشتیبان کننده ای برای سایر بخش ها برخوردار هستند تصریح کرد: تلاش و همت کارکنان در کنار سایر گروه های دانشگاهی موجب شده است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر رتبه ممتاز را در حوزه مدیریت عملکرد در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور به دست بیاورد.وی به اهمیت اخلاق حرفه ای در تمامی گروه ها اشاره کرد و اظهار داشت: اخلاق مداری در تمامی فعالیت ها و رویکردهای سازمانی موجب تکریم ارباب رجوع می شود و جایگاه سازمانی را نیز در میان دیگر سازمان ها ارتقاء می دهد.رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه وزارت بهداشت یکی از فعال ترین و موثرترین وزارت خانه  های دولت یازدهم و دوزادهم بوده است تصریح کرد: به طور حتم این موفقیت نیز با همکاری و پشتیبانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در اجرای برنامه های وزارت بهداشت به ثمر نشسته است.

مدیر سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم با بیان اینکه آموزش نیروهای انسانی یکی از مهمترین برنامه های این دانشگاه به شمار می رود اظهار داشت: در سال گذشته دوره پنج جلدی بدو خدمت آموزش کارکنان در دانشگاه تدوین و به چاپ رسیده است تا آموزش کارکنان به شکل اصولی انجام شود. دکتر ریحانی تصریح کرد: آموزش تخصصی کارکنان نیز از دیگر رویکردهای مهم این مدیریت بود که در گام دیگر مجموعه شش جلدی تخصصی توجیهی بدو خدمت پرستاران با تلاش دیگر گروه ها تدوین و از این پس در اختیار گروه های هدف قرار خواهد گرفت.