اعلام نتایج آزمون استخدام پیمانی دی ماه 96

مدیر سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، از اعلام نتایج نهایی آزمون استخدام پیمانی دی ماه ۹۶ دانشگاه خبر داد. به گزارش وب داد، دکتر عبداله ریحانی یساولی ضمن اعلام این خبر افزود: با تلاش و پیگیری مستمر کارشناسان حوزه مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه، نتایج نهایی آزمون مذکور و اسامی پذیرفته شدگان اصلی آن در سامانه جذب نیروی انسانی این مدیریت به نشانی http://emp.mums.ac.ir قرار گرفت.
 وی با اشاره به جذب نیروی پیمانی از طریق این آزمون در مشاغل مختلف مورد نیاز دانشگاه خاطر نشان نمود: از میان شش هزار و ۹۰۴ نفر شرکت کننده در آزمون پیمانی دی ماه ۹۶، پس از انجام فرایند مربوطه از جمله بررسی مدارک و مستندات پذیرفته شدگان اولیه و انجام مصاحبه در رشته فوریت‌های پزشکی، اسامی و مشخصات تعداد ۵۲۸ نفر بعنوان پذیرفته شده اصلی اعلام گردید.مدیر سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: پذیرفته شدگان اصلی می‌بایست ضمن مراجعه به سامانه جذب نیروی انسانی‌، نسبت به دریافت فرم‌های اداری مربوطه از جمله آزمایشات سلامت افراد، استعلام سوء پیشنه و استعلام مدرک تحصیلی اقدام و  فرم‌های تکمیل شده را در اسرع وقت به واحد استخدام مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه تحویل نمایند.دکتر ریحانی یساولی در خاتمه ضمن قدردانی از حمایت‌های معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در طول برگزاری، بررسی مدارک، انجام مصاحبه و اعلام نتایج نهایی آزمون، ابراز امیدواری نمود: با اعزام و شروع بکار نیروهای پذیرفته شده در آزمون دی ماه ۹۶، بخشی از کمبود نیروی انسانی دانشگاه جبران و با همت تمامی همکاران، خدمت رسانی به زائران و مجاوران حضرت علی ابن موسی الرضا(ع)،  با کیفیت مطلوب تری همراه گردد.

امروز: 1921