برگزاری همایش رابطین آموزشی دانشگاه

مدیرسرمایه انسانی دانشگاه از برگزاری همایش سالیانه رابطین آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد. دکتر عبداله ریحانی یساولی هدف از برگزاری این همایش را تبیین سیاست‌ها‌، اهداف و فرآیندهای مرتبط با آموزش کارکنان دانشگاه در سال جاری عنوان و افزود: با توجه به اهمیت مقوله آموزش کارکنان در حوزه های مختلف دانشگاه بویژه حوزه اورژانس و درمان، برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی و کاربردی،‌ بعنوان یکی از مهم‌ترین موضوعات در مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه همواره مورد تاکید بوده و تلاش تمامی همکاران جهت برگزاری مناسب و افزایش اثربخش دوره‌های آموزشی در سال گذشته  قابل تقدیر است.به گزارش وب دا‌، در این همایش ضمن بیان برنامه‌ها و موضوعات مربوطه و پاسخگویی به سوالات رابطین توسط کارشناسان اداره آموزش و توسعه کارکنان، از همکاران محترم بازنشسته که در حوزه آموزش کارکنان‌ فعالیت داشته‌اند نیز تقدیر گردید.شایان ذکر است این همایش دوشنبه مورخ 24 اردیبهشت ماه با حضور بیش از 100 نفر از رابطین آموزش کارکنان واحدهای تحت پوشش دانشگاه در سالن شهید پندی مرکز آموزشی درمانی قائم (عج) برگزار گردید.