برگزاری کارگاه آموزشی نحوه محاسبه سنوات خدمت کارمندان

پنجمین دوره آموزشی از مجوعه دوره‌های توانمند سازی کارکنان رشته‌های شغلی کارشناس امور اداری و کارگزین، تحت عنوان "نحوه احتساب سنوات خدمت کارکنان" برگزار گردید. در این گارگاه آموزشی که در محل  سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا(ع) و با حضور همکاران واحدهای کارگزینی بیمارستان‌های منتصریه، طالقانی، خاتم الانبیاء (ص)، علوی، اکبر، مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) و سازمان مرکزی برگزار شد، کارشناسان اداره حقوق و دستمزد مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه، به ارائه قوانین و ضوابط جاری در زمینه محاسبه سنوات خدمت و شیوه‌های مورد استفاده در محاسبات مربوطه پرداختند. شایان ذکر است طبق برنامه ریزی انجام شده، دوره های آتی از این مجموعه آموزشی با حضور همکاران سایر واحدهای تابعه دانشگاه برگزار خواهد شد.