برگزاری دوره آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستانی

چهارمین دوره آموزشی از مجموعه دوره‌های توانمندسازی مدیران بیمارستانی به روش‌(TOT) با عنوان مدیریت زنجیره تامین و خدمات پشتیبانی، در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز گردید.این دوره آموزشی با حضور مدرسین مجرب کشوری و با هدف تبیین نقش وجایگاه زنجیره تامین خدمات در بیمارستان‌ها، شناخت مفهوم ناب سازی در زنجیره تامین، تعریف و اندازه گیری مفهوم ارزش و موضوعات متعدد دیگر، توسط مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه برنامه‌ریزی و در حال برگزاری است.شایان ذکر است دوره آموزشی مذکور از تاریخ شانزدهم الی نوزدهم بهمن ماه جاری به مدت چهار روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در محل مجتمع آموزشی، پژوهشی و فرهنگی سپید، جهت مدیران بیمارستان‌های دولتی قطب ۹ کشور برنامه ریزی گردیده است.