برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه تحت وب ارزیابی عملکرد کارکنان

مدیر سرمایه انسانی دانشگاه، از برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان خبر داد. عبداله‌ریحانی یساولی ضمن اشاره به نگاه ویژه حوزه مدیریت سرمایه انسانی به مقوله بهبود کیفیت در کنار ایجاد تسریع در فرایند ارزیابی عملکرد کارکنان افزود: بر اساس این رویکرد، طراحی، پیاده‌سازی و آموزش نحوه استفاده از سامانه تحت وب ارزیابی عملکرد کارکنان دانشگاه در دستور فعالیت‌های سال 96 کارشناسان این حوزه قرار گرفته بود. وی با بیان اجرای ارزیابی عملکرد کارکنان از طریق این سامانه در دوره جدید ارزیابی عملکرد افزود: دوره آموزشی مذکور به منظور آگاهی‌کارشناسان امور اداری و همکاران ادارات کارگزینی واحدهای تابعه دانشگاه با عملکرد سامانه اجرا و با توجه به لزوم اشراف کامل همکاران نسبت به بخش‌های مختلف آن، برگزاری چهار جلسه آموزشی دیگر برنامه‌ریزی گردیده که در تاریخ های بیست و هشتم و 29 ماه جاری و همچنین پنجم و6 اسفندماه آتی برگزار خواهد شد.شایان ذکر است دوره مذکور در تاریخ‌های پانزدهم ‌و 16 بهمن ماه 96 و در محل کتابخانه مرکزی دانشکده بهداشت برگزار گردید.