برگزاری آزمون جامع بهورزی در دانشگاه

مدیر سرمایه انسانی دانشگاه از برگزاری آزمون جامع بهورزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد. به گزارش وب دا، عبداله ریحانی یساولی با اشاره به برنامه ریزی و برگزاری آزمون مذکور توسط همکاران معاونت بهداشتی دانشگاه و اداره آموزش و توسعه کارکنان مدیریت سرمایه انسانی افزود، آزمون مذکور با اهدافی از قبیل ارزیابی سطح اطلاعات، توانمندی‌، شناسایی نقاط قوت و ضعف و برنامه ریزی جهت تعیین نیازهای آموزشی سال آینده بهورزان برگزار گردید.وی با اشاره به شرکت 1196 نفر از بهورزان واحدهای تحت پوشش دانشگاه در این آزمون ابراز امیدواری نمود‌، از طریق تحلیل نتایج بدست آمده و برنامه ریزی برای تعیین و اجرای دوره های آموزشی مناسب، شاهد ارتقاء سطح عملکرد بهورزان در حوزه های مربوطه باشیم.

شایان ذکر است این آزمون، در تاریخ 28 دی‌ماه 96،  در 14 حوزه مشهد و شهرستان‌های قوچان، درگز، چناران، رشتخوار، تایباد، خواف، کاشمر، خلیل آباد، سرخس‌، بردسکن، کلات، فریمان و طرقبه به صورت همزمان برگزار گردید.