برگزاری دوره آموزشی مدیریت اطلاعات از مجموعه دوره‌های آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستانی

سومین دوره آموزشی از مجموعه دوره های آموزش توانمندسازی مدیران بیمارستانی به روش (TOT) ، با عنوان مدیریت اطلاعات در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.این دوره آموزشی با حضور مدرسین مجرب کشوری و با هدف ارائه آموزش های لازم در مورد تاثیر جریان داده و اطلاعات، کاربردهای زیرسیستم مدیریتی سیستم های اطلاعات بیمارستانی، نیاز مدیران بیمارستانی به قابلیت های بیشتر سیستم اطلاعات، کاربردهای سیستم های اطلاعاتی مدیریت در بیمارستان‌ها، توسط مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه برنامه‌ریزی و در حال اجرا است.شایان ذکر است دوره مذکور از تاریخ 19 الی بیست ویکم دی ماه جاری به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در محل برج سپید برای مدیران بیمارستان‌های دولتی قطب ۹ کشور در حال برگزاری است.