برگزاری جلسه آموزشی نحوه احتساب سنوات غیر رسمی و قراردادی کارکنان

با توجه به دستور معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در‌خصوص توانمند‌سازی شاغلین رشته‌های شغلی کارشناس امور اداری و کارگزین و بدنبال دوره‌های آموزشی برگزار شده در این زمینه‌، جلسه آموزشی نحوه احتساب سنوات خدمت غیر رسمی و قراردادی کارکنان، در مرکز آموزشی درمانی قائم(عج) ‌ برگزار گردید. در این جلسه آموزشی که با حضور همکاران امور اداری و کارگزینی بیمارستان‌های قائم‌، امید،‌ کارگزینی سازمان مرکزی دانشگاه و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های کلات و فریمان برگزار شد، کارشناسان اداره حقوق و دستمزد مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه، نحوه احتساب سنوات و قوانین و مقررات مربوطه را ارائه نمودند.شایان ذکر است طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، دوره آموزشی مذکور جهت همکاران کارگزینی سایر واحدهای تحت پوشش دانشگاه نیز برگزار خواهد شد.