دعوت به همکاری نیرو بصورت شیفت دوم جهت خدمت در بانک چشم دانشگاه

بدنبال افتتاح بانک چشم دانشگاه توسط ریاست محترم جمهوری و با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، بانک چشم دانشگاه در نظر دارد به منظور تامین بخشی از نیروی انسانی مورد نیاز خود، از میان کارکنان شاغل در دانشگاه(‌کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی) در سمت‌های: پرستار، کارشناس اتاق عمل، کارشناس آزمایشگاه، کارشناس رایانه، کارشناس روابط عمومی، حسابدار و امین اموال، انباردار، کارپرداز، متصدی امور دفتری و بایگانی و همچنین خدمات عمومی، به صورت شیفت دوم دعوت به همکاری نماید.
 در همین زمینه مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه با ارسال ایمیل به همکاران دانشگاه، نسبت به اعلام این موضوع و ارسال فرم تقاضای مربوطه اقدام نموده است. لذا همکاران گرامی در صورت تمایل می‌توانند نسبت به تکمیل فرم پیوست ایمیل مورد نظر اقدام و تا تاریخ 6 شهریور ماه جاری، فرم تکمیل شده را به ایمیل اداره کارگزینی ستاد مرکزی دانشگاه به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.