الحاق گروه های طبقه بندی مشاغل و تشکیلات به مدیریت نوسازی و تحول اداری دانشگاه

به اطلاع همکاران گرامی می‌رساند: با توجه به بخشنامه شماره 361624/96 مورخ 1/6/96 معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، با عنایت به اجرایی شدن تشکیلات تفصیلی جدید سازمان مرکزی دانشگاه، از مورخ یکم شهریور ماه 1396، تمامی وظایف سازمانی و فعالیتهای گروه‌های طبقه بندی مشاغل و تشکیلات، از طریق مدیریت نوسازی و تحول اداری انجام خواهد پذیرفت. همچنین به استناد مفاد این بخشنامه و  بر اساس چارت ابلاغی، عنوان مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی به "مدیریت سرمایه انسانی" و همچنین عنوان مدیریت تحول و نوسازی اداری به "مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری" تغییر یافته و واحدهای تابعه دانشگاه ملزم به استفاده از عناوین جدید در مکاتبات مربوطه می باشند.

ا