برگزاری پنجمین دوره آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه، از برگزاری پنجمین دوره آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستانی به روش (TOT) با عنوان "‌مدیریت اطلاعات بیمارستانی‌" در دانشگاه خبر داد.

عبداله ریحانی یساولی ضمن اشاره به برگزاری موفقیت آمیز چهار دوره آموزشی قبلی و دریافت بازخورد مطلوب از مدعوین و همچنین کارشناسان وزارت متبوع در خصوص دوره های آموزشی برگزار شده، به نقش پر اهمیت اطلاعات در حوزه مدیریت بیمارستانها اشاره نمود. شایان ذکر است دوره آموزشی مذکور بمدت سه روز از تاریخ هفدهم الی نوزدهم مردادماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مدیران بیمارستانهای دولتی قطب 9 کشور برگزار می گردد.