رونمایی از مجموعه کتابهای دوره توجیهی بدو خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

آیین رونمایی از کتابهای «دوره توجیهی بدو خدمت کارکنان » با حضور رئیس و اعضاء هیآت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست گفت: با توجه به ضرورت آشنایی کارکنان در بدو استخدام با وظایف و تکالیف خود در حوزه های مختلف دانشگاه، تدوین و گردآوری مجموعه آموزشی مدون و اجمالی از قوانین و مقررات اداری و وظایف اجرایی دانشگاه در دستور کار کارشناسان گروه آموزش و بهسازی منابع انسانی این مدیریت قرار گرفت.

عبدالله ریحانی خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته و با همکاری حوزه های مختلف دانشگاه مجموعه کتابهای دوره توجیهی بدو خدمت کارکنان در قالب ۵ جلد شامل آشنایی با مفاهیم و قوانین اجرایی تخلفات اداری، آشنایی با راهبردهای دانشگاه ،هیات امنا ، برنامه های پزشک خانواده و طرح تحول نظام سلامت،سیری در قوانین و مقررات و آیین نامه های اداری ، استخدامی و تشکیلاتی(۱)  ،سیری در قوانین و مقررات و آیین نامه های اداری ، استخدامی و تشکیلاتی(۲)  و آشنایی با منشور اخلاقی ،سوگندنامه و صیانت از حقوق شهروندی تهیه و تدوین گردید. وی افزود: تمامی همکارانی که تا کنون موفق به گذراندن دوره توجیهی بدو خدمت نشده اند می توانند حداکثر تا ۲۵ تیر ماه با مراجعه به سایت آموزش کارکنان و مطالعه شرایط نام نویسی در "سامانه دوره توجیهی بدو خدمت کارکنان " به نشانی http://emp.mums.ac.ir/Amozesh/Register/Index.aspx  اقدام نمایند.

مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  تاکید کرد: تنها منبع آزمون توجیهی بدو خدمت کارکنان ،۵ جلد کتاب ذکر شده میباشد که  همکاران شاغل در مشهد  می توانند با مراجعه به شرکت تعاونی دانشگاه واقع در بلوار شهید فکوری بین میدان شهید جوان و میدان شهید آل شهیدی ( شهرک دانش و سلامت ) وهمکاران شاغل در شهرستان ها می توانند با مراجعه به رابط آموزشی واحد محل خدمت نسبت به تهیه کتاب مذکور اقدام نمایند.