هفته‌ي گذشته: 20587

برگزاری چهارمین دوره توانمندسازی مدیران بیمارستانی

مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  از برگزاری چهارمین دوره آموزشی از مجموعه دوره های آموزش توانمندسازی مدیران بیمارستانی به روش (TOT) با عنوان "مدیریت منابع انسانی"  در این دانشگاه خبر داد.

عبدالله ریحانی با اشاره به برگزاری موفق دوره های قبلی در این دانشگاه، نقش و جایگاه منابع انسانی را به عنوان عنصر اصلی در پیشبرد اهداف سازمانی موثر دانست  و مدیریت اثر بخش در حوزه  منابع انسانی  را از اهداف مهم این دوره  بیان نمود.

شایان ذکر است دوره آموزشی مذکور بمدت چهار روز از تاریخ هفدهم الی بیستم تیرماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مدیران بیمارستانهای دولتی قطب 9 کشور برگزار شد.