کسب رتبه برتر مدیریت و کیفیت برگزاری دوره‌های آموزشی توانمند سازی مدیران در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور

گروه آموزش و بهسازی منابع انسانی مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه، موفق به کسب رتبه بر‌تر مدیریت وکیفیت اجرای دوره‌های توانمند سازی مدیران بیمارستانهای دولتی در میان قطب‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور گردید.

بدنبال برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بهداشت جهانی (WHO)در خصوص توانمند سازی مدیران بیمارستانی و‌ با توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی مربوطه به روش TOT‌ با محوریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت مدیران بیمارستان‌های دولتی قطب 9 کشور‌، در جلسه ای  که در محل وزارت متبوع بمنظور تحلیل اطلاعات و آمار مربوط به کلیه دوره‌ها در قطب‌های 9 گانه کشور برگزار گردید، بر اساس نظارت‌ و ارزیابی‌های انجام شده توسط بازرسین سازمان بهداشت جهانی و همچنین کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بین کلیه دانشگاه‌ها، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با کسب بالاترین امتیاز در شاخص ها و معیار های تعیین شده، موفق به کسب رتبه نخست در زمینه مدیریت و کیفیت اجرای دوره های مذکور در میان دانشگا‌های 9 قطب کشور گردید.شایان ذکر است سایر دوره های توانمند سازی مدیران در قطب 9 کشور، بر اساس زمانبندی انجام شده  در حال برنامه ریزی و اجرا می باشد.