هفته‌ي گذشته: 20587

برگزاری دوره آموزشی مدیریت مالی از مجموعه دوره های آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستانی

دوره آموزشی مدیریت مالی، از مجموعه دوره‌های آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستانی به روش (TOT)، در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید. در این دوره آموزشی که سومین دوره از مجموعه تدوین شده بود، علاوه بر مدیران بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مدیران بیمارستانهای دولتی قطب 9 کشور از جمله بیرجند، سبزوار، خراسان شمالی، گلستان و شاهرود نیز حضور داشتند. شایان ذکر است دوره آموزشی مذکور بمدت چهار روز از تاریخ سی ویکم اردیبهشت الی سوم خرداد ماه برگزار گردید.