تفویض اختیار تائید احکام ماموریت روسا و مدیران شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستانهای دانشگاه به مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه طی ابلاغ شماره 155753/96 مورخ 1/3/96 تائید احکام ماموریت روسا و مدیران شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستانهای دانشگاه را به عبداله ریحانی یساولی تفویض نمود. دکتر بحرینی در این ابلاغ، به تسریع در انجام امور اداری مرتبط با موضوع و تکریم مناسب مراجعان در چارچوب مقررات اداری و آئین نامه های استخدامی کارکنان غیر هیات علمی دانشگاه و همچنین دستور العمل های مربوطه تاکید نموده است.