برگزاری جلسات هماهنگی در خصوص فرایند ارزشیابی عملکرد سال 95 کارمندان و مدیران دانشگاه

مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه از برگزاری جلسات هماهنگی مربوط به فرایند ارزشیابی عملکرد سال 95 کارمندان و مدیران دانشگاه خبر داد.

عبداله ریحانی یساولی با اشاره به ابلاغ شیوه نامه ارزشیابی عملکرد سال 95 کارمندان و مدیران دانشگاه به واحدهای تابعه افزود: با توجه به اهتمام این مدیریت جهت انجام مطلوب فرایند ارزشیابی عملکرد سال 95 و بر اساس برنامه ریزی گروه ارزشیابی عملکرد، جلسات هماهنگی میان رابطین ارزشیابی واحد های تابعه دانشگاه و کارشناسان گروه مذکور در حال برگزاری است.

وی ضمن بر شمردن اهمیت آگاهی و اطلاع کارکنان و مدیران نسبت به عوامل امتیاز آور، نحوه امتیاز دهی و مدت زمان تعیین شده برای انجام فرانید ارزشیابی عملکرد، ابراز امیدواری نمود برگزاری چنین جلساتی موجب کسب حداکثری نتایج مورد نظر گردد. ریحانی در خاتمه افزود: طبق برنامه ریزی بعمل آمده، فرایند ارزشیابی عملکرد سال 95 نیز از طریق سامانه ارزشیابی کارمندان دانشگاه به آدرسhttp://hrm.mums.ac.ir/index.php/component/content/article/43-persian-category/1058-k_arzeshyabi انجام می پذیرد.

اين هفته: 12021