آغاز فرایند صدور احکام کارکنان در سال 96 بر اساس ضریب حقوقی جدید

مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه از آغاز فرایند صدور احکام جدید کارکنان رسمی، رسمی آزمایشی، پیمانی، مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان و ضریب کا، همچنین مشمولین قانون کار، در سال 96 بر اساس ضریب حقوقی اعلام شده خبر داد.

عبداله ریحانی یساولی افزود: با توجه به ابلاغ بخشنامه شماره 101343/96 مورخ 3/2/96 معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خصوص ضریب حقوقی سال جاری و از طرفی اهتمام این مدیریت جهت صدور بهنگام احکام مربوطه، همچنین همت همکاران کارگزینی واحدهای‌ تابعه دانشگاه، فرایند صدور احکام جدید آغاز گردید.

وی افزود: بر همین اساس، با برنامه ریزی مطلوب و تلاش شایسته تقدیر همکاران واحدهای کارگزینی شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستانهای طرقبه شاندیز، تایباد و فریمان، بیمارستانهای ام البنین(س)، شهید هاشمی نژاد، امید و طالقانی، سازمان مرکزی دانشگاه، مرکز بهداشت شماره 2، دانشکده‌های دندانپزشکی، پزشکی و پیراپزشکی، در کنار پیگیری مدیران واحدهای مذکور جهت پاراف و تائید احکام تهیه شده، تا زمان اخذ گزارش در این زمینه(‌6/2/96)، احکام بیش از 95 درصد از کارکنان این واحدها صادر گردیده که نشان دهنده هماهنگی مناسب در این واحد‌ها است. وی با بیان پیگیری صدور به موقع احکام در سایر واحدهای تابعه توسط کارشناسان مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه افزود: بر اساس گزارش دریافتی، در مراکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) و قائم(عج) نیز با تلاش واحدهای کارگزینی، احکام 65 درصد از کارکنان این مراکز صادر گردیده است.