تقدير مسئولین اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی از مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه

جلسه هم اندیشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی با مدیر ،معاونین و روسای ادارات و گروههای مدیریت توسعه سازمان  ومنابع انسانی دانشگاه ،با حضور خانم دکتر خدیوی معاون ریاست اداره کل بنیاد شهید  وامور ایثارگران خراسان رضوی و دکتر ابراهیمی مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران و جمعی از مسئولین ذی ربط  برگزار گردید.

در این جلسه که به منظور اسیب شناسی قوانین و مقررات مرتبط با اشتغال فرزندان معزز شهید ،بررسی فرآیندهای اداری جاری و راهکارهای افزایش تعامل اثر بخش در زمینه های مشترک برگزار گردید.خانم دکتر خدیوی ،ضمن تشکر از تعهد و برنامه ریزی مدون معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خصوص ایثارگران ،از تلاشهای ارزنده عبداله ریحانی مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه و فرشید قیاسی رییس اداره تامین وتوزیع مدیریت مذکور با اهدا لوح تقدیر قدردانی نمود.

درادامه این هم اندیشی ،مدیر توسعه سازمان ومنابع انسانی دانشگاه ضمن ارائه آمار و اطلاعات مربوط به تعداد جذب و بکارگیری فرزندان معظم شهید در دانشگاه طی دو سال گذشته ،به بیان نکاتی پیرامون افزایش توانمندی این عزیزان قبل وپس از ورود به دانشگاه پرداخته و نقش کلیدی آموزش کارکنان در جهت افزایش توانمندی پرسنل را متذکر گردید.