هفته‌ي گذشته: 20587

برگزاری اولین همایش رابطین آموزش کارکنان دانشگاه

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکي مشهد از برگزاری اولین همایش توجیهی، آموزشی رابطین آموزش و بهسازی منابع انسانی دانشگاه به منظور تبیین سیاست های مرتبط با آموزش کارکنان این دانشگاه خبر داد .

این همایش در روز چهارشنبه جهت بیش از 130 نفر از  رابطین آموزش کارکنان  واحد ها و مدیریت های دانشگاه در سالن شهید پندی بیبمارستان قائم برگزارگردید.

عبدالله ريحاني يساولي در گفتگو با وب دا، با اشاره به اينکه آموزش به عنوان یکی از ابزارهای اصلی ارتقاء کارکنان می باشد اظهار داشت درحال حاضر آشتی دادن کارکنان با  دوره های آموزش ضمن خدمت یکی از چالش های مهم در ارتقاء و توسعه منابع انسانی به شمار می رودگفت: با برنامه ریزی ها و حرکت در مسیر برنامه های تعیین شده از سال گذشته خوشبختانه این چالش تا حد زیادی کاهش یافته و معاونت های دانشگاه و واحد ها در این خصوص مشارکت زیادی داشته اند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تنوع مشاغل در دانشگاه، وجود هماهنگی و اطلاع از برنامه ها و قوانین و مقررات مربوطه و حرکت در همین مسیر توسط همکاران محترم فعال در خصوص آموزش لازم و ضروری می باشد خاطر نشان کرد این هماهنگی و همکاری ها در فصول سال بیشتر انجام خواهد پذیرفت.

سرپرست توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه با اشاره به اینکه در برنامه های گروه آموزش کارکنان درسال جدید  راهکارهای مناسبی را برای مداخله در رفع چالش های موجود در آموزش کارکنان پیش بینی شده که در حال ایجاد زیر ساخت های آن می باشیم  .

وي تصريح کرد: خوشبختانه در رده مدیران عالی سازمان نگرش و تفکر بسیار مثبتی در خصوص آموزش کارکنان وجود دارد که همین امر نیز باعث شده اقدامات اساسی در این حوزه صورت پذیرد. و ضمن قدردانی از تلاش رابطین آموزشی که در سال گذشته با معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همکاری داشته اند اظهار امیدواری کرد: با مشارکت رابطین آموزشی بتوانیم بیش از پیش فرآیندهای آموزش کارکنان را در سطح سازمان بهبود و ارتقاء دهیم.