اصلاح حق شاغل بهورزان دارای مدرک تحصیلی دیپلم و فوق دیپلم

سرپرست توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ابلاغ بخشنامه اصلاح حق شاغل بهورزان دارای مدرک تحصیلی دیپلم و فوق دیپلم در واحدهای زیر پوشش این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، عبدالله ریحانی در حاشیه دید و بازدیدهای نوروزی که به همراه معاونین مدیریت توسعه سازمان منابع انسانی دانشگاه و جمعی از مسئولان و کارشناسان ستادی این حوزه از واحدهای زیر پوشش دانشگاه اعم از بیمارستانها و مراکز بهداشتی انجام شد اظهار داشت: بر اساس بخشنامه ای که معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به تمامی مراکز بهداشت و شبکه های بهداشتی درمانی ابلاغ نموده است اصلاح احکام کارگزینی(حق شاغل) بهورزان دارای مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه و فوق دیپلم شاغل در واحدها در دستور کار قرار گرفت.

وی گفت: این اقدام با توجه به پیش بینی مقطع کاردانی رشته شغلی بهورزی و بر اساس دستور رییس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت اجرا می شود.

سرپرست توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاریخ اجرای این احکام را از 22 اردیبهشت سال 92 اعلام کرد و گفت: بر اساس این بخشنامه سنوات خدمت (اعم از سنوات دولتی، بازنشستگی و تجربی) بهورزان تفکیک و مقطع موثر در حق شاغل آنها فوق دیپلم انتخاب می شود.

وی در خصوص سایر بهورزان با مقاطع تحصیلی پایین تر از دیپلم  اظهار داشت: همچنان محاسبه امتیاز حق شاغل احکام کارگزینی این دسته از بهورزان به شیوه گذشته خواهد بود.

گفتنی است: آقای ریحانی سرپرست توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه آقایان طبسی و آل شیخ معاونین مدیریت توسعه دانشگاه و جمعی از مسئولان و کارشناسان ستادی این حوزه با حضور در واحدهای کارگزینی بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی ضمن تبریک سال جدید و اهدای لوح تقدیر، محورهای مهم سال جاری در حوزه نیروی انسانی را مورد تاکید قرار دادند.

ارسال نظر