رونمايي از نرم افزار اندرويدي سامانه هاي خدمات الكترونيكي منابع انساني

به همت کارشناسان رایانه مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکي مشهد، نرم افزار اندرویدی سامانه های خدمات الکترونیک منابع انسانی دانشگاه رونمايي شد .

در آستانه ایام مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور دکتر مهرابی بهار رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد ،دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت ومنابع ، دکتر مدقق معاون درمان، دکتر بدیعی مشاور و مدیر دفتر ریاست دانشگاه و جمعی دیگر از مدیران ستادی از نرم افزار اندرویدی سامانه های خدمات الکترونیک منابع انسانی رونمایی شد و جهت استفاده عموم پرسنل دانشگاه در دسترس قرار گرفت. در حاشیه این مراسم عبداله ریحانی یساولی، سرپرست مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه گفت: با عنایت به ضریب نفوذ استفاده از نرم افزارهای موبایلی توسط آحاد جامعه و به تبع آن پرسنل دانشگاه، تهیه برنامه مذکور در دستور کار واحد رایانه این مدیریت قرار گرفت که با تلاش خستگی ناپذیر همکاران گرامی به ثمر نشست. وی دسترسی آسان به سامانه های خدمات الکترونیک از قبیل فیش حقوقی، احکام کارگزینی، خلاصه سوابق پرسنلی، درخواست نقل و انتقالات، ارتقاء رتبه، معرفی واحدهای مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی، بخشنامه های صادره و اطلاعات تماس با واحدهای مدیریت را از ویژگی های این نرم افزار برشمرد.

همچنین در این مراسم دو سامانه دیگر از مجموعه سامانه های خدمات الکترونیک منابع انسانی دانشگاه نیز افتتاح شد. سامانه های ثبت نام پزشک خانواده و صدور گواهی معافیت طرح در راستای کاهش هزینه و صرفه جویی در وقت مراجعین و ارباب رجوع توسط کارشناسان حوزه مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی تهیه و بر روی سایت دانشگاه بارگزاری گردید.در پایان این مراسم رئیس دانشگاه با قدردانی از زحمات کشیده شده در این راستا، اظهار امیدواری کرد با توجه به پتانسیل های خوب موجود در میان مدیران و کارشناسان حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، شاهد نوآوری ها و ابتکاراتی در جهت بهبود عملکرد دانشگاه باشیم.

ارسال نظر