اداره دیده بانی منابع انسانی

یکی از دلایل مهم عدم کسب نتایج مورد نظر سیاست‌های منابع انسانی بویژه در زمینه برنامه‌ریزی، تامین و توزیع نیروی انسانی‌، نبود یک واحد مستقل جهت ایجاد هماهنگی و یکپارچگی مطلوب و اثربخش میان واحدهای مرتبط با این مقوله است. اداره‌ای که پس از ایجاد یکپارچگی مورد نظر، با بهره‌گیری از ساز و کارهای مدون، به منظور نظارت مداوم و مستمر بر واحدهای زیر مجموعه جهت اطمینان از اجرای کامل سیاست‌های مصوب و پیشگیری از انحراف در اجرای فرایندهای ابلاغی به واحدهای محیطی فعالیت نماید.

اداره دیده بانی منابع انسانی یکی از ادارات زیر مجموعه مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه است که با هدف افزایش اثربخشی تدوین و اجرای سیاست‌های تعیین شده در حوزه منابع انسانی از طریق پایش، اصلاح‌، توسعه و تصمیم سازی این سیاست‌ها فعالیت می‌نماید. توجه و تمرکز بر مولفه‌های طرح تحول نظام سلامت و اسناد بالادستی از جمله سیاستهای کلی سلامت(ابلاغی رهبر معظم انقلاب) و سند چشم انداز 1404(با محوریت جایگاه مشهد در این سند) مورد تاکید فعالیت های این اداره  است. ماهیت فعالیت های این اداره، تضمین اجرای موفقیت آمیز برنامه‌ها  و سیاست‌های مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه است که از طریق نظارت در سطح واحدهای تابعه و در نظر گرفتن عوامل ویژه داخلی و خارجی که بر چنین برنامه ها و سیاست هایی تاثیر می‌گذارند پیگیری خواهد شد. با توجه به بررسی وضعیت موجود، پایش‌، اصلاح، توسعه و تصمیم سازی سیاست‌های منابع انسانی، از طریق برنامه ریزی و انجام فعالیت های ذیل پیگیری می‌‌گردد:

1. - ایجاد بانک جامع اطلاعات و پایگاه مرجع داده‌ ها درباره منابع انسانی دانشگاه
  2. - ایجاد داشبورد مدیریتی در خصوص وضعیت موجود منابع انسانی دانشگاه
  3. - ایجاد حلقه ارتباطی،یکپارچگی و هماهنگی اثربخش میان فرایندهای مربوطه در واحدهای زیر مجموعه حوزه مدیریت سرمایه انسانی
  4. - نظارت و پیگیری مستمر اجرای صحیح سیاست‌های ابلاغی مدیریت سرمایه انسانی در واحدهای تابعه دانشگاه

معرفی همکاران

نام و نام خانوادگی عنوان سمت سازمانی مدرک تحصیلی  سنوات خدمت   تلفن تماس

پست الکترونیکی

علی احمدزاده خادمی     رئیس اداره دیده بانی منابع انسانی  کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  9 سال  38796219  ahmadzadeha4[at]mums.ac.ir
نیره پناهنده کارشناس اداره دیده بانی منابع انسانی  کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  8 سال  38796219  panahandehn1[at]mums.ac.ir
محمد نظری کارشناس اداره دیده بانی منابع انسانی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات  12 سال 38796219  nazarim2[at]mums.ac.ir

شرح وظایف و اقدامات

وظایف مصوب سازمانی اداره دیده بانی منابع انسانی

(جهت دریافت فایل شرح وظایف کلیک نمایید)

1- برنامه ریزی و هماهنگی جهت تهیه و نشر اطلاعات و آمار مفید و کاربردی در حوزه منابع انسانی

2- برنامه‌ریزی و پیگیری طراحی سامانه(نظام) جامع دیده بانی منابع انسانی و ایجاد داشبورد مدیریتی

3- ایجاد هماهنگی و یکپارچگی‌ اثربخش میان فرایندهای‌گروه برنامه‌ریزی نیروی انسانی با فرایندهای اداره تامین و توزیع نیروی انسانی

4- نظارت بر نحوه چیدمان و جای ریزی منابع انسانی در واحدهای تابعه و ارائه گزارش‌های دوره‌ای به مدیران

5- نظارت و پایش مستمر واحدهای محیطی بمنظور اطمینان از اجرای صحیح و کامل سیاست‌های ابلاغی منابع انسانی

6- تعیین رابط دیده بانی منابع انسانی در هر واحد(از میان کارکنان واحد)

7- بررسی دقیق و پایش مستمر وضعیت نیروهای شرکتی مستقر در واحدهای تابعه

8- بررسی دقیق و پایش مستمر وضعیت نیروهای تبصره 1 ماده 32( تبصره 4) مستقر در واحدهای تابعه

9- بررسی دقیق و پایش مستمر وضعیت نیروهای شرکتی مستقر در مراکز حاشیه شهر

10- بررسی و تعیین وضعیت نیروهای مامور بخدمت در واحدهای تابعه

11- نظارت و آگاهی در خصوص ابلاغ‌های صادره در واحدهای تابعه جهت اطلاع از فعالیت حقیقی و محل خدمت کارکنان

12- شناسایی کارکنان شاغل در رسته‌ بهداشتی درمانی که دارای مدارک تحصیلی مرتبط با سایر رسته ها بوده و علاقه مند به تغییر عنوان و تغییر رسته شغلی می‌باشند

13- برنامه‌ریزی و هماهنگی جهت بررسی و تحلیل کارشناسی بخشنامه‌های تهیه شده در زمینه منابع انسانی قبل از صدور‌

14- هماهنگی جهت نظارت بر حسن اجرای بخشنامه‌های صادره توسط حوزه مدیریت سرمایه انسانی در واحدها و شناسایی و رفع ایرادات احتمالی

15- هماهنگی و پیگیری تهیه پاسخ جامع و یکپارچه به استعلامات انجام شده از حوزه مدیریت سرمایه انسانی

16- برنامه‌ریزی و هماهنگی جهت انجام پژوهش‌های کاربردی در خصوص موضوعات مرتبط با حوزه مدیریت سرمایه انسانی

17- بررسی و شناسایی فعالیت‌های اجرایی حوزه مدیریت سرمایه انسانی که قابلیت تفویض به واحدهای تابعه را دارا می‌باشند

اخبار و تازه ها

(96/8/13)-فوری-نامه مدیر سرمایه انسانی دانشگاه جهت معرفی رابطین دیده بانی منابع انسانی واحدها:با توجه به شماره 96/513439 مورخ 96/8/13 مدیر سرمایه انسانی دانشگاه،شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه همچنین بیمارستان ها و مراکز بهداشتی دانشگاه در شهر مشهد، ملزم به معرفی رابط دیده بانی منابع انسانی گردیدند. در این نامه عبداله ریحانی یساولی، مساعدت و مشارکت تمامی واحدها را زمینه ساز تحقق حداکثری اهداف و برنامه‌های تبیین شده اداره دیده بانی منابع انسانی عنوان نموده است. شایان ذکر است واحدهای مذکور می بایست لغایت تاریخ 96/9/1 نسبت به معرفی رابط دیده بانی منابع انسانی اقدام نمایند.

(96/8/8)- اعلام شرح وظایف اداره دیده بانی منابع انسانی: باتوجه به برگزاری جلسات کارشناسی متعدد و نهایی شدن وظایف اداره دیده بانی منابع انسانی، فایل شرح وظایف مصوب در وب سایت اداره دیده بانی منابع انسانی بارگذاری گردید. لذا همکاران گرامی در صورت تمایل می توانند با مراجعه به وب سایت اداره نسبت به دریافت فایل مذکور اقدام نمایند.

(96/5/22)-انتصاب رئیس اداره دیده بانی منابع انسانی: مدیر سرمایه انسانی دانشگاه با صدور ابلاغی علی احمدزاده خادمی را به عنوان رئیس اداره دیده بانی منابع انسانی دانشگاه منصوب نمود. در متن این ابلاغ عبداله ریحانی یساولی استفاده از تمامی ظرفیت های موجود و بهره مندی از تجارب و توانمندی های همکاران را بعنوان الزامات موفقیت گروه دیده بانی منابع انسانی بر شمرده است.

ویژه رابطین دیده بانی منابع انسانی در واحدها

شرح وظایف رابطین

تماس با ما

سالن شماره 1 مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه، اتاق 215  -  تلفن: 05138796219