اداره آموزش و توسعه کارکنان

اخبار آموزش

اخبــــــــــــــار

تاریخ

دوره آموزشی" تفسیر قطره ای قرآن "

طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته، مقرر است دوره ي آموزشي مجازی "تفسیر قطره ای قرآن" ويژه پرسنل محترم رسمي، آزمايشي، پيماني و قراردادي، با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار گردد؛ لذا همکاران مي توانند از ساعت 8 صبح مورخ 97/03/14 لغایت ساعت 8 صبح مورخ 97/03/24 جهت آزمون به قسمت پیوندهای سایت nahad.mums.ac.ir به نام مرکز مجازی دانشگاهیان مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است که همکاران فقط از روش فوق باید وارد سایت مرکز مجازی دانشگاهیان شوند، در غیر این صورت ثبت امتیاز ایشان با مشکل مواجه خواهد شد.

نکته: امتیاز آموزشی فقط به همکارانی تعلق خواهد گرفت که در سامانه پیام ثبت نام کرده اند، در غیر این صورت امتیاز آموزشی لحاظ نخواهد شد.

97/03/19

شروع نيازسنجي فردي سال 1397

احتراماً  در نظر است نيازسنجي  فردي سال 97 جهت كليه كاركنان رسمي ،پيماني، تبصره 3 ماده 2 و پزشک خانواده  از تاريخ 22/02/97 لغايت 05/03/97  به مدت 15 روز  در دسترس پرسنل دانشگاه قرار گيرد، همکاران محترم مي توانند جهت انجام نيازسنجي به سامانه پيام به آدرسhttp://empeducation.mums.ac.ir/Payam_Login.aspx  مراجعه و نسبت به انتخاب و اولويت بندي دوره هاي آموزشي پيشنهادي بر اساس پست سازماني يا سمت سازماني ( با ابلاغ انشايي)اقدام نمايند.

97/02/22

تمدید مهلت شرکت در آزمون " آشنایی با احکام 2"

با توجه به درخواست هاي مکرر همکاران محترم،  مهلت شرکت در آزمون دوره آموزشي محتواسازی "آشنایی با احکام 2 تا تاریخ 22 اردیبهشت ماه 97  تمــدید شـد

همکاران محترم مي توانند با مراجعه به سامانه آموزش مجازي کارکنان(سامک) نسبت به شرکت در آزمون در موعد مقرر شده اقدام نمايند.

97/02/18

تمدید مهلت شرکت در آزمون عمومی"خانواده و تربیت مهدوی"

باتوجه به درخواست های مکرر همکاران محترم در خصوص تمدید زمان شرکت در آزمون دوره آموزشی "خانواده و تربیت مهدوی" به اطلاع  می رساند، همکارانی که در موعد مقرر موفق به شرکت در آزمون مذکور نشده اند، می توانند در روز دوشنبه 17 اردیبهشت از ساعت 8 الی 20 با مراجعه به سایت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به آدرس   nahad.mums.ac.ir در آزمون فوق شرکت نمایند.

97/02/15

ثبت نام در دوره آموزشي آمادگی جسمانی ویژه خانمها و آقایان - بیمارستان قائم (عج) (پيش نياز دوره آموزش مقدماتي شنا):

طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته، در نظر است  دوره آموزش عمومی آمادگی جسمانی (پيش نياز دوره آموزش مقدماتي شنا)در بیمارستان قائم(عج)برگزار گردد (در صورت شرکت سایر کارکنان واحدهای دیگر از دوره حذف خواهند شد، لذا همکاران مشمول  شرکت در دوره های  مذکور مي توانند جهت ثبت از تاریخ 08/02/97 به سامانه پيام آموزش کارکنان  به آدرس http://empeducation.mums.ac.ir/Payam_login.aspx  لینک دوره های عمومی مراجعه نمايند.

97/02/05

قابل توجه مديران محترم بدو انتصاب:

طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته، در نظر است دوره آموزشي بهبود مديريت با عنوان " وظایف و نقش های سرپرستی "ويژه مديران محترم بدوانتصاب پایه و مياني برگزار گردد. لذا مديران محترم مي توانند از تاریخ  97/02/03  ساعت 10، از طريق  سامانه پيام به آدرس الکترونيکي  http://empeducation.mums.ac.ir/Payam_login.aspx لينک دوره هاي بهبود مديريت، نسبت به  ثبت نام در دوره ی مذکور اقدام نمايند.

97/02/03

برگزاري دوره آموزش آمادگي جسماني ويژه خانمها - بیمارستان امام رضا(ع)  (پيش نياز دوره آموزش مقدماتي شنا)

طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته در نظر است دوره آموزش عمومي آمادگي جسماني ويژه خانمها در بیمارستان امام رضا (ع) برگزار گردد( در صورت شرکت سایر کارکنان واحدهای دیگر از دوره حذف خواهند شد). لذا همکاران محترم مي توانند نسبت به ثبت نام در دوره از تاریخ 18/1/97 از طريق سامانه پيام  به آدرس  http://empeducation.mums.ac.ir/Payam_login.aspx لينک دوره هاي عمومي اقدام نمايند .

همکاران محترمي که تمايل به حضور در دوره هاي آموزش مقدماتي شنا را دارند مي بايست ابتدا در دوره فوق شرکت نمايند.

97/01/15

اعضاء گروه

شرح وظایف

موسسات طرف قرارداد

هیچگونه موسسه و شرکت آموزشی در حال حاضر طرف قرارداد با دانشگاه نمی باشد.